Stel je vraag

Het OLVE team staat je graag te woord voor al je vragen.

Je kan op de volgende wijze contact opnemen:

  • een e-mail sturen naar info@olve.be

  • telefoneer naar 03 449 56 25 (campus Edegem)

  • telefoneer naar 03 449 62 80 (campus Mortsel)

  • dit contactformulier invullen

 

Ik ben:
Ik word liefst gecontacteer via:
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

buitenlandse reizen

OLVE-ski

Traditioneel kunnen leerlingen van OLVE tijdens de krokusvakantie op skireis naar Zuid-Tirol.
De thuisblijvers kunnen de belevenissen uit het Italiaanse Ahrntal volgen op de Facebookpagina van OLVE-ski. 

 
OLVE-ski

Londen 4e jaar

Alle vierdejaars gaan in de loop van november op studiereis naar Londen. Tijdens de lessen Engels wordt deze trip grondig voorbereid. De leerlingen zoeken informatie op over enkele ‘highlights’ van deze stad, ze zoeken op hoe ze de metro moeten nemen, op welke manier ze de weg moeten vragen ,... Tijdens de volgende lessen gidsen ze als het ware hun klasgenoten door Londen terwijl ze hen meer vertellen over enkele gebouwen of musea.

De leerlingen verblijven in gastgezinnen zodat ze ervaren hoe men in Londen leeft, eet, communiceert,... Het is een onvergetelijke reis!

IMG_1772.JPG
IMG_1734.JPG

Parijs 5e jaar

 De vijfdejaars trekken drie dagen naar Parijs. Op het menu staan: het Louvre, Musée d'Orsay, Centre Pompidou, La Défense, Versailles, allerlei wandelingen in verschillende buurten van Parijs, le Marais, de Champs-Elysées, Musée de la Découverte, Père Lachaise, ... Een uitstap om nooit te vergeten!

 

 

Eindejaarsreis

In het zesde jaar gaan we negen dagen op eindejaarsreis. Het ene jaar naar Spanje, het andere naar Italië. We proberen in beide gevallen een mooie mix aan te bieden tussen cultuur, natuur, sportievere activiteiten en ontspanning.

Voor de relatief nieuwe bestemming Spanje voert de reis ons naar Madrid en (via Toledo) naar de grote cultuursteden in Andalusië (Granada, Sevilla, Ronda, Córdoba, …). We bezoeken het Alhambra en de mooiste musea van Madrid, maken schitterende wandelingen in de Sierra Nevada en maken tijd voor gezamenlijke rustmomenten, bijvoorbeeld aan het mooie strand van Nerja.

Voor Italië zijn er al verschillende formules geweest waarin we talrijke steden bezoeken. Zo hebben Milaan, Firenze, San Gimignano, Siena, Rome, Pompei, Paestum, Tivoli, Lucca, Pisa, Assisi, Venetië en/of Napels ons pad al gekruist. Een hele reeks kerken, musea, beelden, tempels, Romeinse overblijfselen, middeleeuwse straatjes, prachtige pleinen en reusachtige fonteinen passeren de revue. En ondanks al die cultuur hebben de leerlingen veel tijd om te ‘chillen’ met vrienden, om op eigen houtje een stadje te verkennen, om een terrasje te doen of gewoon wat in de zon te gaan liggen.

Met andere woorden: de reizen bieden een unieke combinatie van cultuur en ontspanning, van ernst en plezier. Voor de begeleiders geeft het erg veel voldoening te zien hoe onze leerlingen samenkomen en, over de klasgrenzen heen, een grote én hechte groep vormen tegen het einde van de reis.

 

DSC01070.JPG
IMG_5963.jpg