Stel je vraag

Het OLVE team staat je graag te woord voor al je vragen.

Je kan op de volgende wijze contact opnemen:

  • een e-mail sturen naar info@olve.be

  • telefoneer naar 03 449 56 25 (campus Edegem)

  • telefoneer naar 03 449 62 80 (campus Mortsel)

  • dit contactformulier invullen

 

Ik ben:
Ik word liefst gecontacteer via:
           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

buitenlandse reizen

OLVE-ski

Traditioneel kunnen leerlingen van OLVE tijdens de krokusvakantie op skireis naar Zuid-Tirol.
De thuisblijvers kunnen de belevenissen uit het Italiaanse Ahrntal volgen op de Facebookpagina van OLVE-ski. 

 
OLVE-ski

Londen

Alle vierdejaars gaan in de loop van november op studiereis naar Londen. Tijdens de lessen Engels wordt deze trip grondig voorbereid. De leerlingen zoeken informatie op over enkele ‘highlights’ van deze stad, ze zoeken op hoe ze de metro moeten nemen, op welke manier ze de weg moeten vragen ,... Tijdens de volgende lessen gidsen ze als het ware hun klasgenoten door Londen terwijl ze hen meer vertellen over enkele gebouwen of musea.

De leerlingen verblijven in gastgezinnen zodat ze ervaren hoe men in Londen leeft, eet, communiceert,... Het is een onvergetelijke reis!

Londenreis 2014

Parijs en Italië

 

 

 

 

 

De vijfdejaars trekken drie dagen naar Parijs. Op het menu staan: het Louvre, Musée d'Orsay, Centre Pompidou, La Défense, Versailles, allerlei wandelingen in verschillende buurten van Parijs, le Marais, de Champs-Elysées, Musée de la Découverte, Père Lachaise, ... Een uitstap om nooit te vergeten!

 

 

De klassieke afsluiter van zes jaar OLVE: de Italiëreis!

Elk jaar trekken onze zesdejaars op eindejaarsreis naar Italië. Het grootste deel van deze reis valt in de paasvakantie, maar ze is een echte ‘must’ voor onze leerlingen.

Ze vormt een waardige afsluiter van zes jaar OLVE en geeft de leerlingen de kans de banden aan te halen, zowel met de andere leerlingen als met de begeleidende leraren.

 

Het is een 11-daagse cultuurreis. Het programma omvat bezoeken aan Milaan, Firenze, San Gimignano, Siena, Rome, Pompei, Paestum, Tivoli, Lucca en Pisa. Een hele reeks kerken, musea, beelden, tempels, Romeinse overblijfselen, middeleeuwse straatjes, prachtige pleinen en reusachtige fonteinen passeren de revue. We leggen kilometers te voet af door grote en kleine steden en we staan vroeg op om toch maar geen tijd te laten verloren gaan voor nog een museum. Na een lange en vermoeiende dag in de stad voegen we er ’s avonds toch nog een wandeling aan toe…

En ondanks al die cultuur hebben de leerlingen veel tijd om te ‘chillen’ met vrienden, om op eigen houtje een stadje te verkennen, om een terrasje te doen of gewoon wat in de zon te gaan liggen. Op de vrije halve dag in Paestum kunnen ze - als de zon mee wil - op het strand liggen of een frisse duik nemen. Met andere woorden: de reis biedt een unieke combinatie van cultuur en ontspanning, van ernst en plezier.